Rreth nesh

Dyqani "Driloni" ofron gamë të gjerë të veshmbathjeve sportive me shumicë (Grisport, Diadora, Rider) dhe me pakicë (Adidas, Reebok, Nike) në kuadër të dyqaneve është njësia "Outlet Driloni" qe gjendet në Magjistrale Ferizaj - Prishtinë